In totaal  schreven 46 deelnemers zich in. Deelname aan dit toernooi staat open voor leden en ex-leden van ATV Berkenrode en hun partners, maar ook voor tennissers die ’s winters in de hal spelen en hun partners. De wedstrijd startte gelijktijdig op hole 1 en 10 en er werd gespeeld met flights van drie personen over 18 holes. De puntentelling was volgens het Stableford systeem.
Aan het einde van de sportieve en zonnige middag konden de prijswinnaars bekend worden gemaakt. De prijzen –  golfballen van Kees van den IJssel (Tankstation Van den IJssel) en wijn van Glenn van Vianen (Van Vianen Wijnhandel en Slijterij) alsmede een beker voor de eerste prijswinnaars – werden meerdere malen uitgereikt. Niet alleen aan de beste spelers, maar ook aan degenen die erg hun best deden, maar helaas de besten van onderaf werden (de aanmoedigingsprijs). Tevens aan spelers met bijzondere verrichtingen op de baan: de neary, de leary, de longest of een birdy. Ook was er nog een “surprise prijs” voor degenen die op de 7de plaats waren geëindigd.

Bij de heren eindigde Kees Vermeulen met 37 punten op de eerste plek, als tweede gevolgd door Jac Bentvelsen en als derde Theo Spruit. Beste dame (voor de tweede maal!!) werd Heleen Schippers met 34 punten, tweede werd Ria van den IJssel en derde Thea Overmeer. De aanmoedigingsprijzen gingen naar Willem van der Burg en Jacqueline L’Istelle, de neary naar Ria van den IJssel en Marcus van der Geest, de longest naar Heleen Schipper en eveneens naar Marcus van der Geest en de leary naar Jan Bentvelsen.

Er werden 5 birdy’s geslagen en wel door Marcus van der Geest, Koos van den IJssel, Pim vermeulen, Vera van den Ameele en Carla Snels.

De naam van Kees zal worden toegevoegd aan de illustere namen die nu reeds op de wisselbeker staan: Pim Vermeulen (2013), Roelof Kruize (2014), Kors de Vogel (2015), Ruud van Meggelen (2016), Kees van den IJssel (2017) en Jan van der Burg (2018).
Bij de dames sluit Heleen aan bij Anita van der Lugt (2013), Ria van den IJssel (2014), Marjan Metz (2015), Heleen Schipper (2016), Gerda de Boer (2017) en Annemieke Wijsman (2018).        

De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ.